Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Meat This

spareribs, take-away formule, bezorgrestaurant

Bij Meat This kun je voor een scherpe prijs heerlijk genieten van goede spareribs en andere vleesgerechten. Meat This is een delivery/take-away formule die bekend staat om zijn overheerlijke spareribs. Naast klassieke spareribs verkopen zij ook lekkere saté, hamburgers, shaslick, kipgerechten en salades.

Franchise bezorgformule Meat This

Meat This bezorgt snel het eten bij haar klanten. Door de snelle bereidingswijze excelleren ze daarmee in snelle service en kwalitatief hoogwaardige gerechten. De klanten van Meat This plaatsen de bestelling telefonisch of online. De gerechten worden in de zaak bereidt en vervolgens worden de bestellingen afgeleverd bij de klant. Tevens is er een mogelijkheid van afhalen in de winkel.
Meat This wil gasten een goede kwaliteit spareribs aanbieden voor een betaalbare prijs. Voorwaarde voor het succes van het concept zal zijn ‘consistentie’. Consistentie in kwaliteit en prijs tussen bezoeken en tussen de verschillende vestigingen en esthetische elementen als de inrichting, social media en algehele sfeer. Meat This vindt het, om de kwaliteit te kunnen waarborgen, belangrijk om zoveel mogelijk controle en inzicht te hebben in alle stappen in het productie- en bereidingsproces. Hierbij is onder meer van belang dat de ingrediënten waar Meat This mee werkt vers geleverd worden aan alle vestingen.

Franchisenemer bij Meat This

Meat This wil het afhaal- en bezorgconcept van hun overheerlijke spareribs uitbreiden door heel Nederland. Meat This is een full-service franchiseformule. Dit betekent dat zaken zoals het assortiment, inrichting, uitstraling, marketing, reclame en publiciteit van de vestiging centraal worden bepaald. Meat This heeft duidelijke richtlijnen over leveranciers, huisstijl, uitstraling, gerechtenpresentatie en prijzen. Door de ondersteuning vanuit de organisatie kan de franchisenemer zich richten op het bewerken van de lokale markt. Elkaars kracht erkennen en bundelen. Het gezamenlijk belang staat hierbij altijd voorop.

Beiden partijen dragen bij aan een goed werkbare organisatie, waarbij het accent niet ligt op de verticale verhouding, maar op een verhouding waarbij de marketing centraal staat. Op deze manier heb je alle ruimte om van jouw vestiging een succes te maken!

Een eigen bezorgvestiging openen?

Is het hebben van een eigen Meat This jou ambitie en spreekt het concept van Meat This jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen Meat This? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Meat This voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!