Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Rockademy Franchise

dienstverlening, muziek

Rockademy is dé muziekschool waarbij plezier voorop staat! Rockademy gebruikt geen overbodige theorieën en notenschriften. Muziek maken doe je immers voor je plezier! Deze benadering heeft Rockademy in korte tijd bekend gemaakt bij het grote publiek.

Vanuit die gedachte is Rockademy op 1 november 2009 begonnen in Leiden. Rockademy is sindsdien uitgegroeid tot de bekendste muziekschool van Leiden en omstreken. De praktijkgerichte lesmethode maakt Rockademy toegankelijk voor iedereen. Met de Rockademy lesmethode leert jong en oud, beginnend en gevorderd zijn of haar instrument (nóg beter) beheersen.

De Rockademy lesmethode werkt voor iedereen en is meer dan alleen les. Ook kinderen met concentratieproblemen, ADHD, ADD en autisme vinden plezier, rust en resultaat bij Rockademy. Er heerst geen prestatiedrang of ‘goed-beter-best-gedrag’. Rockademy biedt niet alleen rock aan, maar alle populaire muziekstijlen. Ook is er een speciaal programma ontwikkeld voor leerlingen die interesse hebben in het conservatorium of een andere muziekopleiding.

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Rockademy biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Rockademy centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Rockademy ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. Rockademy ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Kun jij mensen inspireren met de Rockademy lesmethode?

Rockademy is op zoek naar gedreven muzikale mensen met een ondernemersinstinct. Zet nu de volgende stap naar jouw eigen muziekschool!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!