Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SPAR franchiseproeverij 6 april 2019 in Schiedam

supermarkt, retail

SPAR franchiseproeverij op zaterdag 6 april 2019 in Schiedam!

Wil jij franchisenemer worden van een eigen SPAR en heb je trek in ondernemen? Kom dan naar de franchiseproeverij op zaterdag 6 april 2019 in Schiedam!

SPAR is één van de grootste retailers in de wereld! Ze hebben ondertussen meer dan 12.500 winkels in ruim 44 landen. SPAR Nederland is een ambitieuze en solide organisatie en ondersteunt buurtwinkels bij het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid in de buurt. Met vijf soorten winkeltypes is er altijd een SPAR bij jou in de buurt.

Bij de SPAR vestigingen kan je elke dag weer terecht voor kleine én grote boodschappen en de winkels zijn gericht op snelheid en gemak. SPAR is op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarkt ervaring. Wil jij onderdeel worden van deze internationale winkelketen? Kom dan naar de franchiseproeverij op zaterdag 6 april 2019 in Schiedam en kom meer te weten over de SPAR franchiseformule!

Locatie: SPAR City Schiedam
Adres: Stationsplein 4, 3112 HJ Schiedam
Datum: Zaterdag 6 april 2019
Tijd: 11:00 uur – 13:30 uur

Laat je informeren over de mogelijkheden binnen SPAR franchisen. Meld je hieronder aan voor de franchiseproeverij Schiedam!

Let op! Vol = vol!

Mocht je zaterdag 6 april niet kunnen, op maandag 15 april vindt het Hallo Franchise Retail Event plaats in het WTC Den Haag. Tijdens deze dag kan je onder andere kennis maken met de SPAR franchiseformule. Klik op onderstaande link om je aan te melden voor het Hallo Franchise Retail Event.
Hallo Franchise Retail Event

Trek in ondernemen? Kom dan naar de SPAR franchiseproeverij in Schiedam!

Vul hieronder jouw gegevens in en meld je direct aan voor de SPAR franchiseproeverij.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!