Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

the breakfast club

daghoreca, horeca, ontbijt, lunch

All-day breakfast bij the breakfast club!

Over the breakfast club franchiseformule
Bij the breakfast club kan je terecht voor een all-day breakfast of lunch in stijl van Mexico City, Parijs en New York. Denk hierbij aan American pancakes, sandwiches of een full English breakfast! Hierbij serveren zij heerlijke verse sappen, smoothies en een goede kop koffie. Dit alles met het oog op verse en lokale producten.

The breakfast club is opgericht in 2014 en telt momenteel zes vestigingen, waarvan vijf vestigingen in Amsterdam en een vestiging in Bussum, midden in ’t Gooi. Binnenkort opent the breakfast club haar eerste franchisevestiging in de Roetersstraat in Amsterdam.

De vestiging in Bussum heeft een speciale toevoeging, namelijk the breakfast club junior. Deze vestiging is niet alleen een plek voor all-day breakfast of lunch, maar ook de plek voor ouders, oppassen en oma’s en opa’s om samen te genieten van lekker -kidsvriendelijk- eten en volop ruimte om te spelen.

The breakfast club als franchisegever
Als franchisenemer bij the breakfast club open jij je eigen vestiging onder de gemeenschappelijke handelsnaam. Jij bent als franchisenemer een zelfstandig ondernemer en krijgt je eigen werkgebied tot je beschikking.

The breakfast club houdt zich bezig met de centrale taken, zoals marketing, inkoop, kennisvergaring, groei en schaalvergroting. Zo kan jij je volledig richten op het runnen van je eigen vestiging.

Word jij de nieuwe franchisenemer van the breakfast club?
Ben jij een liefhebber van all-day breakfast? En ben jij een ondernemer of heb je ambitie om te starten als ondernemer? Word franchisenemer bij the breakfast club! Vraag hier vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Open jij binnenkort je eigen all-day breakfast restaurant?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat the breakfast club voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!