Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Tokyo Ramen Takeichi

horeca, avond, japans, lunch

Tokyo Ramen Takeichi franchise: authentieke smaken en winstgevende kansen!

Over de Tokyo Ramen Takeichi formule
Stap binnen in de wereld van Tokyo Ramen Takeichi, een franchiseformule geïnspireerd op de eeuwenoude kunst van authentieke Japanse Ramen gerechten.

In Düsseldorf is Tokyo Ramen Takeichi, gelegen in de wijk Little Tokyo, erg populair. De wijk kenmerkt zich door het grote aantal Japanse winkels en restaurants. Ook in Nederland is Tokyo Ramen Takeichi de afgelopen jaren een begrip geworden. Met drie vestigingen in regio Amsterdam kunnen vele gasten genieten van de unieke en originele ramen die zij serveren.

Ramen is een van de populairste gerechten in Japan, bestaande uit noedels in gezonde bouillon, geserveerd met diverse toppings. De Japanse chefs van Tokyo Ramen Takeichi werken alleen met de beste ingrediënten en zorgen er voor dat hun gerechten de Japanse, authentieke en pure smaken hebben, zonder toegevoegde alternatieven.

De succesvolle Japanse formule breidt verder uit in Nederland en is op zoek naar ambitieuze ondernemer(s) die samen met hen nieuwe vestigingen willen openen in diverse steden.

Tokyo Ramen Takeichi als franchisegever
Als franchisenemer bij Tokyo Ramen Takeichi word je begeleid en ondersteund tijdens het gehele traject. Middels diverse trainingen, begeleiding en handboeken ontdek jij alle ins en outs van de formule. Je krijgt toegang tot de bereidingswijzen en recepturen van de authentieke Japanse gerechten en wordt getraind in de operationele vaardigheden die nodig zijn voor het runnen van jouw eigen vestiging.

Daarnaast biedt Tokyo Ramen Takeichi ondersteuning en begeleiding tijdens de financiering en de verbouwing van jouw vestiging. Na de opening van je vestiging blijft Tokyo Ramen Takeichi als franchisegever een ondersteunende rol spelen om de exploitatie tot een succes te maken.

Omvlaggen van je restaurant
Heb je momenteel een restaurant? Geef je restaurant een nieuwe boost en sluit je aan bij Tokyo Ramen Takeichi franchise. Tokyo Ramen Takeichi biedt jou de kans om je bestaande restaurant om te vlaggen naar een succesvol en winstgevend Japans restaurant. Je krijgt volledige ondersteuning en begeleiding bij het omvlaggen van je restaurant.

Door deel uit te maken van Tokyo Ramen Takeichi franchise ervaar je de voordelen van een gevestigd merk en een bewezen concept, terwijl je toch een eigen onderneming runt.

Sluit je aan bij Tokyo Ramen Takeichi en wordt onderdeel van het ambitieuze team!
Tokyo Ramen Takeichi biedt een unieke kans om te investeren in een concept dat de traditionele Japanse cultuur en gastvrijheid combineert met moderne trends en waarden. Wordt franchisenemer van Tokyo Ramen Takeichi en deel de authentieke gerechten van Japan met Nederland!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de franchisemogelijkheden bij Tokyo Ramen Takeichi en maak je droom waar!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!