Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans vestiging geopend in Alexandrium Shopping Center

Op woensdag 23 oktober 2019 is de nieuwe Bagels & Beans in Alexandrium Shopping Center Rotterdam feestelijk geopend. Het is een nieuwe hotspot waar bezoekers terecht kunnen voor rijk belegde bagels, sappen, heerlijke koffie, biologische theesoorten en ontbijtjes. Thai Vo en zijn vrouw Jia-Li Lui, de eigenaren van de Bagels & Beans vestiging in Alexandrium Shopping Center, vertellen je graag meer over hun net geopende vestiging.

Nieuwe Bagels & Beans vestiging in Rotterdam

Inmiddels heeft Bagels & Beans de deuren van alweer haar vijfde vestiging geopend in de Maasstad. De enthousiaste franchisenemers van deze nieuwe vestiging groeide allebei op in de horeca. Thai heeft jaren lang in Rotterdam gewoond heeft daarom affiniteit met de stad. Dit is de eerste Bagels & Beans zaak voor de kersverse bagelbazen en hun handen jeuken om aan de slag te gaan! ‘’We speelden al lang met het idee om voor onszelf te beginnen. Door de sfeer, de producten en de prettige werktijden had Bagels & Beans onze voorkeur.’’ vertellen zij.

Het Bagels & Beans concept

Bagels & Beans franchise doet het anders

Bij Bagels & Beans gelden andere regels. Als je binnenkomt, voel je het meteen. Waar dat ‘m in zit? De sfeer, de mensen, de rust. Meestal kleine dingen. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: aandacht. Voor jou. Voor de producten. Waar ze vandaan komen, wie ze maken en hoe. Vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid. Dat is in deze nieuwe Bagels & Beans is uiteraard niet anders.

Wat maakt Bagels & Beans franchise bijzonder?

Wat maakt Bagels & Beans zo bijzonder? ‘’De eigenwijsheid viel me meteen op: ze durven dingen anders te doen. Dat zie je bijvoorbeeld aan de menukaart, die met geen andere te vergelijken is. Bagels & Beans heeft een heel eigen dynamiek én verschillende doelgroepen. Van jong tot oud. De gastvrijheid en oprechte aandacht maakten ook meteen indruk op me. Mensen nemen de tijd om een koffie te drinken of bagel te eten, om rustig te werken of te studeren, vrienden te ontmoeten." aldus Jia-Li Lui.

Eigen Bagels & Beans openen

Bagels & Beans is op zoek naar franchisenemers

Bagels & Beans zoekt bagelpower. Zie jij het voor je om net als deze franchisenemers een eigen Bagels & Beans te openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!