Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Bagels & Beans Franchise

Bagels & Beans Webinar 18 september 2019

Benieuwd naar hoe het eigenlijk écht is om een eigen Bagels & Beans franchisevestiging te runnen? Meld je dan aan voor de webinar op woensdag 18 september om 20:30 uur!

Proef de bagelliefde
Bagels & Beans, bekend van de spetterverse sappen, knisperfrisse salades, prijswinnende koffie en rijkelijk belegde bagels, is op zoek naar bagelbazen. Als bagelbaas run je je eigen Bagels & Beans. Je bent ondernemer, franchisenemer om precies te zijn, en draait zelfstandig jouw onderneming. Natuurlijk krijg je ook ruim voldoende ondersteuning vanuit Bagels & Beans.

Hoe het allemaal in z’n werk gaat, hoor je tijdens de webinar. Een ideale gelegenheid om eens wat meer te weten te komen over de ins en outs van dit vrolijke en tikkeltje eigenwijze horecaconcept. Weet je niet zeker of je franchisenemer wilt worden, maar ben je toch wel nieuwsgierig? Ook dan nodigen wij je graag uit voor de Bagels & Beans webinar.

Meld je hier vrijblijvend aan!

Daarnaast organiseren wij op dinsdag 15 oktober een franchise avond in Bussum. Met een bagel en een kop koffie vertellen we je op deze doordeweekse avond graag meer over de kansen en mogelijkheden die er zijn. Aanmelden voor deze franchise avond kan hier.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!