Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bakkertje Bol - Overnamekans Haarlem

Beschik jij over de juiste ingrediënten om franchisenemer te worden bij Bakkertje Bol in Haarlem?

Overnamekans Haarlem

In Noord-Brabant is Bakkertje Bol inmiddels een begrip bij winkelend publiek. Bakkertje Bol is klaar om te groeien. Dit willen zij doen in samenwerking met lokale ondernemers die niet alleen als winkelbakker, maar ook als ondernemer, de Bakkertje Bol-vestiging kunnen managen. Bakkertje Bol is op zoek naar een gepassioneerde franchisenemer voor een reeds geopende winkel in Haarlem. Deze vestiging van Bakkertje Bol ligt op een toplocatie in het centrum van Haarlem.

Over de Bakkertje Bol franchiseformule

Bij Bakkertje Bol kan je eenvoudig en snel een ontbijtje, lunch of tussendoortje nuttigen of meenemen voor onderweg. Sinds 1984 is Bakkertje Bol actief in Eindhoven als Banketbakkerij van de Looveren. Vanaf 2006 bestaan ze onder de naam Bakkertje Bol.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Bakkertje Bol in Haarlem?

Beschik jij over de juiste ingrediënten om franchisenemer te worden bij Bakkertje Bol in Haarlem? En ben je benieuwd naar de franchisekansen bij Bakkertje Bol? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open jij binnenkort jouw eigen Bakkertje Bol vestiging?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat Bakkertje Bol voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!