Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Barista Cafe

Barista Cafe Gouda breidt uit

Barista Cafe Gouda breidt uit: ‘Het is echt een megaproject met veel mogelijkheden’.

We kennen Barista Cafe Gouda van zijn lekkere koffie en goede lunch. Ook is het een gewilde werkplek voor veel Gouwenaars en dat betekent dat er niet altijd plek is. Maar daar komt binnenkort verandering in, de zaak gaat namelijk uitbreiden.

Het pand naast Barista Cafe – op de kop van de Kleiweg – staat al lange tijd leeg en dat heeft ze aan het denken gezet. “Op dit moment heeft Barista Cafe zo’n 150 vierkante meter winkeloppervlak”. “Als de verbouwing van het naastgelegen pand klaar is, zullen zij 306 vierkante meter aan oppervlak hebben.” Door de oppervlakte te vergroten hopen ze daardoor de ruimtes te vergroten en ruimte te creeren om meer mensen een rust gevoel te kunnen geven.

Aparte ruimte

“Het is echt een megaproject met veel nieuwe mogelijkheden. Zo komt er een aparte ruimte die zal functioneren als werkplek voor de thuiswerkers. Hierbij gaan we een arrangement serveren variërend van koffie en thee tot een uitgebreide lunch.”. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen van bedrijven en kleine feestelijke bijeenkomsten als babyshowers. Zo is er niet alleen ruimte voor je gezin of vriendin maar zijn er ook mogelijkheden om met je bedrijf gezellig tijd hebben bij Barista Cafe. “Ook komt er een aparte kinderspeelhoek, zodat jong en oud zich goed kan gaan vermaken in een apart deel van de zaak. Ouders hebben goed zicht op hun kind, terwijl ze kunnen genieten van een goede kop koffie.”

De verbouwing is inmiddels in volle gang. “We hopen – als alles voorspoedig loopt – op 1 februari open te gaan.”

Ben jij ondernemend ingesteld en wil je je eigen vestiging openen?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Barista Cafe voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!