Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Barista Cafe

Barista Cafe zorgt voor een onvergetelijk moederdagcadeau

Barista Cafe heeft alles in huis voor een perfecte Moederdag. Barista Cafe heeft een Moederdag arrangement samengesteld voor een onvergetelijke dag. Verras je moeder met een Breakfast High Tea op bed, een heerlijk gevulde roomcroissant of een favoriete klassieker van Barista Cafe: de Red Velvet Cupcake met zoete roomkaas-topping.

Over Barista Cafe Franchiseformule

Barista Cafe is de ontmoetingsplek waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie. Zij vinden het belangrijk dat je tijd en aandacht aan elkaar besteedt en willen dan ook een verwenmoment voor hun gasten bezorgen. Dit verwenmoment kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Daarom bieden zij een uitgebreid assortiment aan quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies.

Breakfast High Tea bij Barista Cafe

Heb jij al een moederdagcadeau? Barista Cafe heeft een perfecte moederdagcadeau, namelijk een heerlijke Breakfast High Tea voor thuis! Reserveer jouw Breakfast High Tea en wacht er niet te lang mee, want vol=vol. De Breakfast High Tea is gemakkelijk te reserveren via de website van Barista Cafe.

Jouw eigen Barista Cafe openen?

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van Barista Cafe jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Spreekt het concept van Barista Cafe jou aan en zou jij meer willen weten over de franchisemogelijkheden?

Laat dan jouw gegevens hierachter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Barista Cafe. (Let op: het kan ook zo zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!