Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

burgerme opent 13e Nederlandse vestiging in Venlo

Op 2 mei 2019 opent burgerme inmiddels alweer de 13e Nederlandse vestiging van burgerme in Venlo.

Franchisegever Tim Meijers zocht vanwege het grote aantal toeristen in Venlo een geschikte franchisenemer met voldoende horeca en restaurant ervaring. burgerme Venlo heeft zich gevestigd op een high traffic locatie in het centrum en is ingericht met ruim 46 zitplaatsen met terras mogelijkheden.

Voor Venlo was Tim Meijers vanwege het grote aantal toeristen op zoek naar een geschikte franchisenemer met voldoende horeca en restaurant ervaring. burgerme Venlo heeft zich gevestigd op een high traffic locatie in het centrum van Venlo en is ingericht met ruim 46 zitplaatsen met terras mogelijkheden.

Franchisenemer Hans Hazenberg en zijn partner Zulay Thönnessen zijn al 35 jaar actief als ondernemer in diverse branches, maar met name in de horeca. Ze wonen vlak aan de grens van Duitsland, dus Venlo was voor hun een zeer interessante vestigingsplaats. Samen met de burgerme locatiemanager zijn ze op zoek gegaan naar een locatie in de zogeheten 'Duitse hoek van Venlo' en hebben die uiteindelijk aan de Sint Jorisstraat 35.

Hans en Zulay willen met burgerme een goedlopende zaak opbouwen zodat één van hun kinderen dit later kan overnemen. De van oorsprong Duitse burgerme formule komt nu zeer goed uit, vooral vanwege de vele Duitse toeristen die in grote getale aanwezig zijn in Venlo. Ze zijn er van overtuigd dat ze een geweldige burgerme vestiging kunnen waarmaken in het centrum van Venlo waarbij zowel de delivery als de restaurant functie de ideale combinatie vormen, samen met de hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij productkwaliteit en servicekwaliteit de belangrijkste rollen spelen. Vooral het onderscheidend vermogen van het burgerme assortiment en het vernieuwde karakter van burgerme heeft doen besluiten om voor een burgerme concept te kiezen.

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren en veelzijdige horeca ondernemer Hans samen met zijn vrouw Zulay, de vestiging burgerme Venlo tot een grandioos succes zullen maken in alle opzichten.

burgerme Nederland heeft op dit moment ook nog opening gepland staan voor burgerme Den Haag op 14 mei 2019. Tevens zijn er getekende intentie verklaringen voor Zwolle en Amsterdam. burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Tilburg, Arnhem, Zwolle, Groningen, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem, Maastricht, Zaandam, Alkmaar en Leeuwarden.

Ben jij de enthousiaste franchisenemer die burgerme zoekt?

Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de burgerme franchisebrochure per mail.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!