Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

DA: een wereld van mooi, gezond en fris!

DA: een wereld van mooi, gezond en fris!

DA winkels zijn ingericht volgens het Mooi, Gezond en Fris concept. De winkel is opgedeeld in drie verschillende werelden, met bij iedere wereld een eigen assortiment. Deze indeling resulteert in een overzichtelijke winkel waarin verleiding en beleving een belangrijke rol spelen.

De wereld Fris staat voor een vertrouwde drogisterij-assortiment. Hier vind je alles voor persoonlijke verzorging. Om gezond en vitaal te blijven zit je bij de wereld Gezond op de juiste plek. Denk hierbij aan zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Stap in de wereld van luxe cosmetica, verzorging en parfumerie bij de wereld Mooi.

Momenteel is DA op zoek naar enthousiaste ondernemers voor de volgende regio’s: Druten, Eindhoven, Gouda, Hoevelaken, Huissen, Nuenen, Purmerend, Roosendaal en Rotterdam. DA staat ook open voor andere steden!

Word jij enthousiast van het DA-concept? En schuilt er een ondernemer in jou? Vraag dan nu de vrijblijvende franchisebrochure aan!

Heb je een passie voor ondernemen én het drogisterijvak?

Dan is DA op zoek naar jou! Van onze ondernemers vragen wij HBO werk- en denkniveau, betrokkenheid bij de klant en de winkel, passie voor ondernemen en een set sterke communicatieve vaardigheden.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!