Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Dag van de Ondernemer: Zet de eerste stap op jouw ondernemersreis met Hallo Franchise!

Op 17 november vieren we de Dag van de Ondernemer! Een dag om simpelweg 'dankjewel' te zeggen aan alle ondernemers. Hun durf, inzet en doorzettingsvermogen verdienen een welgemeende knik van respect. Hallo Franchise wil graag stilstaan bij hun onmisbare bijdrage aan Nederland en nog meer mensen aanmoedigen om het ondernemersavontuur aan te gaan.

Dag van de Ondernemer
Er zijn honderden gelegenheden waar we aparte dagen aan wijden om extra aandacht te besteden aan diverse zaken, zoals Moederdag, Pannenkoekendag en de Dag van de Zorg, maar jarenlang ontbrak de 'Dag van de Ondernemer' in dit rijtje. Nederland telt immers meer dan 1,5 miljoen ondernemers, die met hun bedrijven van onschatbare waarde zijn voor het land. In 2016 begon MKB-Nederland daarom met een nieuwe traditie, en sindsdien vieren we elk jaar de Dag van de Ondernemer!

Een ander pad naar succes
Elke ondernemer volgt een ander pad naar succes. De diversiteit binnen het ondernemerschap is opmerkelijk. Sommige ondernemers kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap (zzp), waarbij ze hun eigen koers varen zonder personeel in dienst. Anderen leiden met trots hun eigen bedrijf, terwijl weer een andere groep ondernemers ervoor kiest om zich aan te sluiten bij een franchiseorganisatie, waar ze profiteren van een bestaand bedrijfsmodel en een gevestigde merknaam.

Franchising: de toegankelijke weg naar jouw ondernemersdroom
Ondernemen is een grote stap, maar franchising maakt het toegankelijk en haalbaar voor iedereen die zijn ondernemersdroom wil verwezenlijken. Als franchisenemer sta je er namelijk nooit alleen voor! Met een bewezen bedrijfsmodel, een gevestigde merknaam, uitgebreide ondersteuning en inkoopvoordelen biedt franchising een solide basis voor jouw succes.

Hallo Franchise
Ben je klaar om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te laten worden in de franchisewereld? Hallo Franchise staat aan jouw zijde om jouw ondernemersreis in de franchisewereld nog makkelijker te maken. Als hét platform voor aspirant-franchisenemers informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en franchisekansen bij onze aangesloten formules. Door gebruik te maken van onze ondersteuning en up-to-date informatie, streven we ernaar om jouw franchisedroom te verwezenlijken.

De eerste stap naar succes
Zie de Dag van de Ondernemer als het perfecte moment om de eerste stap te zetten op jouw ondernemersreis! Wij kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw weg naar succes in franchising. Daarom delen we graag de Hallo Franchise-Formule Gids met je, waarin informatie staat over alle formules die bij het platform van Hallo Franchise zijn aangesloten. Vul het onderstaande formulier in en ontvang de gids in je mailbox!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!