De Carpacciobar steunt lokale ondernemers tijdens Valentijnsdag
De Carpacciobar serveert carpaccio in de meest brede zin van het woord. Vlees, vis, groente en zélfs desserts zijn hier flinterdun gesneden.
De Carpacciobar
De Carpacciobar is een concept voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. Het idee van De Carpacciobar komt van Anneloes Rottier. "Mensen zien genieten van eten drinken is het mooiste wat er is." Na het investeren in tijd en ervaring in de keuken heeft Anneloes haar eigen carpaccioconcept neergezet. ‘Het concept is een combinatie van uiteenlopende smaken en een heerlijke combinatie van voeding’.
Steun voor lokale ondernemers in Tilburg
Na het succes van de kerstactie van Lokale Zaken Tilburg – waardoor ruim 2500 kerstpakketten werden verkocht – komt het sociale initiatief opnieuw in actie. Je kunt tijdens Valentijnsdag namelijk jouw opa, oma, ouders, vriend, vriendin of collega verrassen met een rode rozen, een handgeschreven kaart en een waardebon van €10,- van een onderneming naar keuze. De opbrengsten gaan uiteraard naar de lokale onderneming die je wilt steunen. In totaal hebben zo’n 50 Tilburgse ondernemers zich aangemeld voor het initiatief, waaronder De Carpacciobar. Zo geef je een valentijnscadeau wat uniek is en waarmee je ook nog eens lokale ondernemers kunt ondersteunen.
Word franchisenemer bij De Carpacciobar
Ben jij helemaal gek van carpaccio en wil jij je eigen vestiging openen van De Carpacciobar? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure.