Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De vegaburgers van Thrill Grill

De vegetarische burgers die verkocht worden bij Thrill Grill zijn eigenlijk Amerikaanse burgers van het merk Beyond Meat.

Thrill Grill eerste verkooppunt van Beyond Meat-burger

De burgers van Beyond Meat, waar grote namen zoals Bill Gates en Leonardo DiCaprio in geïnvesteerd hebben, zijn volledig plantaardig. De vegetarische burgers bestaan onder andere uit erwteneiwit en bietensap. Er zijn uiteraard genoeg andere vegetarische burgers gemaakt, maar dit is de eerste burger die ook daadwerkelijk smaakt als echt vlees. Zoiets maakt uiteraard de overstap naar vegetarisch een stuk makkelijker.

De Beyond Meat-burger is razend populair in Nederland en de franchiseformule Thrill Grill was het eerste restaurant dat deze plantaardige burger verkocht. Zes maanden later lagen de burgers in de schappen van de supermarkt. In een interview met Jasper Blaisse van Thrill Grill op nu.nl is te lezen, dat ze benaderd werden door een leverancier, de burger proefden en dachten: dit is dé innovatie waar we op zaten te wachten. “Wij proeven honderden dingen en af en toe denk je: dit is het”, aldus Jasper.

Volgens Blaisse heeft de burger dezelfde (neutrale) smaak als vlees, waardoor hij op alle broodjes die Thrill Grill op zijn kaart heeft staan gecombineerd kan worden. Verder zegt Jasper, dat het op dit moment een op de zeven verkochte burgers van het restaurant is. “De burger doet het heel goed. Niet alleen onder vegetariërs en veganisten. Sommige mensen combineren de burger ook met bacon, gewoon omdat ze niet en-en willen.”

Thrill Grill speelt in op veranderende consumentenbehoeften

Door deze Beyond Meat-burger op de kaart te hebben, speelt Thrill Grill goed in op de steeds groter wordende consumentenbehoeften. Thrill Grill merkt ook, dat de bewustwording van de markt groter wordt en dat mensen niet meer elke dag vlees willen eten.

Jouw eigen Thrill Grill franchise?

Dat Thrill Grill een succes is, dat kan wel gezegd worden. Wil jij ook een onderdeel worden van dit succes? Verdiep je dan eens in de franchiseformule Thrill Grill! Op deze manier kan je een eigen restaurant opstarten, met begeleiding van mensen die weten waar ze het over hebben! Laat gerust je gegevens achter zodat wij vrijblijvend het informatiepakket naar je op kunnen sturen.

Open je eigen Thrill Grill!

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!