Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Doppio Espresso opent nieuwe vestiging

Doppio Espressio is een snelgroeiende espressobar. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze zich willen uitbreiden. Daarom openen ze op 1 juli hun nieuwe vestiging in Eindhoven.

Doppio Espressio franchiseformule
Bij Doppio Espresso zijn ze continu op zoek naar het lekkerste kopje koffie. De koffiebonen van Doppio Espresso zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd. Naast overheerlijke koffie biedt Doppio Espresso ook de meest unieke theesoorten en diverse sappen aan. Bovendien kun je er genieten van rijkelijk belegde broodjes, salades en andere lekkernijen. De formule draait om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor jou gemaakt.

Doppio Espresso opent nieuwe vestiging
Espressobarketen Doppio Espresso opent 1 juli in Eindhoven haar nieuwste vestiging. De espressobar is gevestigd in het Emma District; een van de meest nieuwe winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven.
Doppio Eindhoven opent haar deuren in het ‘nieuwe normaal’ tijdperk. “Bij Doppio Espresso willen we iedere gast zich bijzonder laten voelen en een veilige omgeving zijn voor haar gasten én voor onze medewerkers.

Bij Doppio Epresso Eindhoven is het doel elke dag mensen blijmaken en meteen goed gevoel huiswaarts te laten gaan. Dit wordt gedaan door een leuke plek te creëren waar mensen genieten van elkaar en het assortiment.

Word franchisenemer bij Doppio Espresso
Zie jij jezelf een eigen Doppio Espresso openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Lijkt het jou leuk om je eigen Doppio Espresso te starten?

Laat dan jou gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure aan van Doppio Espresso.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!