Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Doppio Espresso's Paasbrunch

Ondanks alles was het natuurlijk gewoon Pasen afgelopen weekend! En gelukkig konden wij thuis ook hele leuke paasdagen hebben. Doppio Espresso had als een leuk initiatief bedacht om met Pasen een DIY (Do it Yourself) paasbrunch te regelen voor mensen die dat wilden. Zo vrolijken zij toch nog mensen op in deze tijd.

Doppio Espresso formule

Doppio Espresso is een gezellige espressobarketen met de lekkerste koffie, thee en taarten. Bovendien kun je er genieten van rijkelijk belegde broodjes, salades en andere lekkernijen. De formule draait om de beleving van de gast. Elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor jou gemaakt.

DIY (Do it Yourself) paasbrunch

Doppio Espresso hielpen de mensen graag met hun DIY paasbrunch. Zondag 12 april en maandag 13 april was het Pasen. Een mooi moment om met het gezin, je partner, of jezelf lekker te tafelen. Zij hadden een heerlijk paaspakket samengesteld met broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, verse jus d'orange en een heerlijk taartje. En uiteraard mocht een gekookt eitje niet ontbreken.

Eigen Doppio Espresso vestiging openen?

Zie jij het voor je om je eigen Doppio Espresso in de toekomst te openen? Vraag dan voor meer informatie de franchisebrochure van Doppio Espresso aan.

Heb jij een passie voor koffie en ondernemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je een franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!