Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Een weekje vega bij Bagels & Beans

Van 9 tot en met 15 maart proef je bij veel restaurants vegetarische gerechten voor een appetijtelijke prijs. Ook Bagels & Beans doet dit jaar weer mee aan de Vegetarische Restaurantweek, onderdeel van de derde Nationale Week Zonder Vlees.

De Week Zonder Vlees
De Week Zonder Vlees is een initiatief van De Hippe Vegetariër, met als doel een flexitarisch eetpatroon te promoten. En zo te laten zien hoe gezond, gevarieerd, smaakvol én eenvoudig het is om minder vlees te eten. Sinds de eerste editie drie jaar geleden doet Bagels & Beans mee aan de Vegetarische Restaurantweek. Met ieder jaar weer verrassende vegetarische bagelmenu’s.

Verrassend en veelzijdig vega
Speciaal voor de Vegetarische Restaurantweek heeft Bagels & Beans twee vegetarische menu’s samengesteld. De eerste optie bestaat uit de klassieke Paddoburger en bijpassende Mushroom soja latte, gemaakt van sojadrink en paddenstoelenkoffie. De Paddoburger is een vegetarische burger van champignons en Parmigiano Reggiano, bedekt met truffelmayonaise, pijnboompitjes en sla.

Het tweede vegamenu is de Awesome Prana in combinatie met Jungle Juice. De Prana bagel zelf is gemaakt van kokos- en suikerbietvezels, ei, lijn- en chiazaad, en dus vrij van gluten, lactose, gist en graan. Belegd met hummus, avocado, kiemgroente alfalfa, dukkah (Egyptische kruiden), tomaat en sla.
Je bestelt een van de vegamenu’s voor € 8,75. En wie trek heeft in iets anders, kan natuurlijk ook een ander gerecht van de kaart kiezen. Daar vind je nog meer vegetarische opties, zoals de legendarische bospaddenstoelenkroketjes.

Winnaar van vorig jaar
Ieder jaar stemmen gasten gedurende de Vegetarische Restaurantweek op hun favoriete vegetarische restaurant. In de editie van 2019 kreeg Bagels & Beans de meeste stemmen en droeg ze dus de titel ‘Beste restaurant van de Vegetarische Restaurantweek’.

Bagels & Beans franchise

Een eigen Bagels & Beans openen?

Is het hebben van een eigen lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Bagels & Beans jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen lunchzaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Bagels & Beans. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!