Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

GoHealth organiseert live workouts

GoHealth geeft live workouts voor leden die nu niet kunnen sporten bij GoHealth Clubs. Zo kunnen de leden van GoHealth toch nog actief blijven.

Over GoHealth

Franchiseformule GoHealth gelooft dat regelmatig bewegen altijd bijdraagt aan een fitter gevoel, waarmee mensen meer genietend en ook gezonder zullen leven. GoHealth maakt dit dan ook voor iedereen, jong en oud, fit en minder fit, graag bereikbaar. Het stimuleren, motiveren en begeleiden van klanten naar een fitter gevoel en een gezondere leefstijl is dan ook GoHealth’s passie!

GoHealth Clubs app
Heb jij de GoHealth Clubs app al? In de app van GoHealth vind je informatie over de club(s), acties en verschillende leuke trainingen die je lekker thuis kan doen. In deze tijd heeft GoHealth als initiatief om voor leden live workouts te organiseren via de GoHealth Clubs app en social media. Op deze manier kunnen de leden toch nog actief blijven door thuis te sporten.

Franchisen bij GoHealth?

GoHealth franchise is een mooi concept gefocust op mensen zichzelf goed laten voelen. Sta jij hier helemaal achter en heb je ambitie op een eigen sportclub te openen in de toekomst? Dan is de GoHealth franchiseformule iets voor jij! Vraag voor meer informatie vrijblijvend de franchiseborchure van GoHealth aan.

Franchise bij GoHealth iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van GoHealth. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!