Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Burger 'n Shake

Het succesverhaal van 3 vrienden - oprichters van Burger 'n Shake

Badredin Boussaid, Karim Akrouni en Achmed Ben Amer, 3 vrienden en de eigenaren van Burger ’n Shake.

Badredin Boussaid, Karim Akrouni en Achmed Ben Amer, 3 vrienden en de eigenaren van Burger ’n Shake.

In 2016 is de eerste Burger ’n Shake opgericht. Badredin, Karim en Achmed waren toentertijd franchisenemers bij Ijscuypje. Doordat ijs seizoensgebonden is en de afzet dus veel minder is in de winter dan in de zomer, zijn zij gaan brainstormen over een concept wat het hele jaar goed zou lopen. Het viel hun op dat er nog maar weinig aanbod was op de foodmarkt op het gebied van halal-concepten. Hier wilden zij verandering inbrengen waardoor het concept Burger ’n Shake is ontstaan. De combinatie van verse hamburgers van halal-vlees en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs.

Het concept van Burger ’n Shake onderscheidt zich van de andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Alles bij Burger ’n Shake wordt vers gemaakt. De restaurants zijn zo ingericht dat je van bijna elk tafeltje in de keuken kan kijken. De gasten kunnen bekijken hoe zij de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijk ijs. Het drietal wil ook graag aan hun gasten laten zien dat je voor een eerlijke prijs, ook een eerlijk aanbod kan hebben.

“Wij proberen zo veel mogelijk waste te voorkomen, onze friet serveren wij bijvoorbeeld met schil.”

Karim vertelt ons dat zij erg trots zijn op het resultaat wat zij nu behaald hebben, met twee vestigingen in eigen beheer en twee franchise, maar dat er altijd nog ruimte is om te groeien.
Het drietal vindt het belangrijk dat iedereen elkaar helpt. Wanneer je franchisenemer van Burger ’n Shake wordt, sluit je je aan bij het team. “Zo gaan wij te werk, als een echt team.”
Zij helpen potentiële franchisenemers bijvoorbeeld met een geschikte locatie vinden. Ook wordt er gezorgd voor een goede opleidingsperiode voorafgaand aan de opening. Zodat je als franchisenemer helemaal klaar voor de start bent, bij de opening. Ook wanneer je eenmaal van start bent gegaan als franchisenemer, word je goed ondersteund. Badredin, Karim en Achmed denken graag met je mee over verschillende knelpunten waar je tegen aanloopt. “Samen sturen we op het succes van jouw vestiging.”

Doordat zij de potentiële franchisenemers graag ondersteuning bieden, verwachten zij van hun franchisenemers de volle 100% inzet om een succes van hun restaurant te maken. Zij vinden het vooral belangrijk dat je enthousiast wordt van het unieke halal-concept van Burger ’n Shake en dit in volle overtuiging kan overbrengen aan de klanten.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil je je eigen vestiging openen?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Burger' n Shake voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!