Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Doppio Espresso Franchise

Het succesverhaal van franchisenemer Leonie van Putten - Doppio Espresso Franchise

Soms komen de mooiste dingen in het leven onverwachts op je pad. Dit was zeker het geval voor Leonie van Putten, eigenaresse van de twee Doppio Espresso vestigingen in Utrecht. “De stap naar franchisen was gewoon toeval.”

Van leerkracht tot franchisenemer

Voordat Leonie franchisenemer werd bij Doppio Espresso, was zij 15 jaar lang leerkracht op een middelbare school in Utrecht. Ondanks dat zij het leuk vindt om les te geven, was zij toe aan iets anders. Leonie had heel toevallig een kennis die op dat moment bezig was met een Doppio vestiging. Zodoende werd zij geïntroduceerd met het idee van franchisen en dit sprak haar heel erg aan! “Ik vond het heel erg spannend om deze stap toen der tijd te nemen, omdat ik eigenlijk niet goed wist hoe het allemaal zou gaan lopen”, vertelt Leonie. “Ik heb absoluut geen spijt dat ik deze stap genomen heb, want ik kan er geen genoeg meer van krijgen!” Leonie is uiteindelijk bij haar kennis in de vestiging gestapt en zijn samen een samenwerking aangegaan. Na verloop van tijd is haar kennis ermee gestopt en is Leonie op eigen voet verder gegaan. Met de hulp van Doppio Espresso hebben zij van de franchisevestiging een groot succes gemaakt!

Franchise ondersteuning vanuit Doppio Espresso

Aangezien Leonie niet precies wist wat er omging in de franchisewereld, was de ondersteuning vanuit de franchisegever cruciaal. Gelukkig heeft Doppio Espresso haar goed geholpen en stond zij er nooit alleen voor. Zo heeft Doppio haar ondersteund met onder andere de productkennis, het maken van diverse menukaarten en uiteraard de marketingactiviteiten. Daarnaast komt de regiomanager regelmatig langs, zodat zij samen kunnen sparren over problemen waar Leonie tegenaan loopt. Deze ondersteuning vindt zij erg prettig en dat is volgens Leonie ook meteen het grote voordeel van franchisen. “Als franchisenemer hoef je niet alles zelf te bedenken, waardoor je veel tijd over hebt om energie en tijd in je eigen vestiging en klanten te stoppen. Al met al is het voor mij een zeer prettige manier van ondernemen”, aldus Leonie.

De toekomst van de franchise

Leonie is inmiddels al ruim acht jaar franchisenemer bij Doppio Espresso en heeft inmiddels al twee eigen vestigingen! “Ik vind dit werk heerlijk en heb geen plannen om dingen anders aan te pakken. Wellicht dat ik in de toekomst nog een derde Doppio Espresso vestiging open?”

Ben jij geïnspireerd geraakt door het verhaal van Leonie en wil je meer weten over het ondernemerschap bij Doppio Espresso? Vraag dan vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Wil jij net als Leonie een eigen Doppio Espresso vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!