Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Het succesverhaal van franchisenemer Renate Zoetebier bij Livera

Renate Zoetebier (50) nam vier jaar geleden het stokje over en werd eigenaresse van Livera Dronten. Sinds april heeft ze ook een tweede winkel in Kampen. "Het contact met de klant is fijn en het is mooi als een klant met een blij gevoel naar huis gaat. Vrouwen mogen zichzelf zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen."

Livera franchise

Bij Livera kun je terecht voor lingerie en nacht- en badkleding, in allerlei soorten en maten en voor jong en oud. Dat wordt gecombineerd met specialistisch advies, waarbij eerlijkheid voorop staat.
"Het passen van lingerie wordt nog wel eens onderschat", vindt Zoetebier. "Het is juist verstandig om te passen, want landelijk heeft zestig procent bijvoorbeeld een verkeerde BH-maat. Wij kunnen ook precies zien of een BH goed past en geven dan altijd eerlijk advies. We helpen de klant echt, want de juiste BH geeft een fijn gevoel".

Ondernemen bij Livera

Al 25 jaar

Livera is er om de klant te helpen, al vijftig jaar lang. Zoetebier is inmiddels 25 jaar werkzaam bij de winkel. "Je kunt echt iemand helpen en dat maakt het werk mooi". Eerst in Emmeloord en op dit moment al vier jaar in Dronten. Daarnaast ben ik al 25 jaar werkzaam bij Livera. Eind april heb ik zelfs een nieuwe Livera in Kampen geopend. Wij hebben onze eigen merk maar ook onder andere Chantelle, Passionata, Femilet , Anita en Triumph en dat van de AA-cup tot en met de G-cup”, vertelt Zoetebier, die uitkijkt naar de kerstperiode. Samen met haar team hoopt ze de klant met een fijn gevoel huiswaarts te laten keren. "We hebben sowieso meerdere setjes met kant, dus voor de kerstcadeautjes ben je bij ons aan het goede adres. Maar bovenal wensen we iedereen heel veel gezondheid toe!"

Livera franchise

Jouw eigen Livera openen?

Heb jij een passie voor lingerie en vind je het leuk om vrouwen advies te geven bij het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm? Vraag dan de franchisebrochure van Livera aan en ontdek of het hebben van een eigen lingeriezaak onder de naam Livera iets voor jou is!

Wil jij net als Renate een eigen Livera vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!