Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Introductie nieuwe franchiseformule Zorg Discounter

Zorg Discounter biedt met fysieke winkels en webwinkels een diversiteit van betaalbare zorghulpmiddelen aan, zoals rollators, scootmobielen, krukken, rolstoelen, hoog-laag bedden, douchestoelen, postoelen, et cetera.

De zorghulpmiddelen worden zowel nieuw als gebruikt van hoogwaardige kwaliteit aangeboden voor ieders persoonlijke behoefte en budget. Ook kunnen de zorghulpmiddelen worden gehuurd en op locatie, of in de winkel worden gerepareerd.

Unieke reparatieservice
Zorg Discounter biedt een unieke reparatieservice, waarbij de zorghulpmiddelen direct gerepareerd worden in de Zorg Discounter vestigingen of bij de klant aan huis. Zorg Discounter verhelpt de problemen zo veel mogelijk direct in de winkel, waardoor de ouderen en mindervalide niet lang hoeven te wachten op de reparatie van hun zorghulpmiddel.

Zorg Discounter Franchise
Zorg Discounter heeft twee succesvolle vestigingen in Den Haag en heeft de ambitie om nog verder te groeien naar 12 eigen vestigingen en 150 franchisevestigingen in 2024.

Ter bevordering van het succes rondom jouw vestiging, krijg je als franchisenemer bij Zorg Discounter voorafgaand een stagetraining in de vestiging in Den Haag. Gedurende deze training leer je alles over de producten, verkoop, reparaties en webshop. Op deze manier heb je alle ruimte om van jouw vestiging een succes te maken!

Ondernemend?
Heb jij ideeën over betere zorg en de wens om ouderen en mindervalide te voorzien van goede, betaalbare zorgproducten? Dan is Zorg Discounter op zoek naar jou! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan om meer informatie te ontvangen.

Ben jij de perfecte match voor Zorg Discounter en wil jij het verschil maken voor ouderen en mindervalide?

Laat dan je gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!