Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Livera creëert lokaal clubgevoel door partnership met de Hoofdklasse Hockey Dames

Het tweede deel van het hockeyseizoen gaat weer van start. Als naamgevend partner van de nationale Hoofdklasse Hockey Dames is Livera ook volop zichtbaar bij de lokale hockey verenigingen. Met 18 hockey verengingen zijn de Livera ondernemers een intensieve partnership aangegaan waardoor zij lokaal maatschappelijk betrokken zijn. Livera, retailketen met ruim 100 speciaalzaken op het gebied van lingerie, nacht- en badmode, heeft zich sinds 2019 voor drie seizoenen verbonden aan de Hoofdklasse Hockey Dames.

Maatschappelijke betrokkenheid

“We hebben zin in het tweede deel van het hockeyseizoen. Er zijn op lokaal niveau mooie samenwerkingen ontstaan waardoor Livera bijdraagt aan het lokale clubgevoel. Daarnaast willen we als naamgevend partner een bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en het belang van sporten benadrukken”, aldus algemeen directeur Ruud Jacobse.

Partner voor het dameshockey

“Het partnership met de Livera Hoofdklasse Hockey Dames is voor Livera ook voor de lokale marketing activiteiten een unieke kans”, aldus Marketing Manager Carolien Wenderich. “Meer dan 60% van alle hockeyers is vrouw. Bij verschillende hockeyverenigingen is Livera goed zichtbaar door bijvoorbeeld de boarding langs het veld maar ook door de interview backdrops die na de wedstrijd gebruikt worden. De hockey dames weten de weg naar onze winkels te vinden en dragen uiteraard allemaal de Livera sport BH!

Totstandkoming

Vanaf 1 maart start het tweede deel van het hockeyseizoen van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames waarin 12 clubs strijden om de felbegeerde landstitel. De beste hockeycompetitie ter wereld voor dames is onder meer te zien via de mediapartners Ziggo Sport, NOS, Eyecons.com en hockey.nl. En nieuw in de tweede helft van dit seizoen is de wekelijkse live wedstrijd uitzending bij Ziggo Sport en de serie Clubhouse Stories by Livera op eyecons.com en hockey.nl waarin dames uit de Livera Hoofdklasse Hockey je vertellen over hun Guilty Pleasures.

Een eigen ondermode zaak openen

Zie jij het voor je om een eigen Livera te openen? Dat kan! Vraag voor meer informatie de franchisebrochure aan.

Is het hebben van een modezaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Livera. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt.)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!