Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Livera opent, verhuist en verbouwt winkels

Livera heeft een nieuwe winkel geopend in Groningen! In Apeldoorn is de winkel grondig verbouwd en in Oldenzaal heeft een relocatie van Livera plaatsgevonden. Met de opening van de nieuwste winkel in het UMCG in Groningen komt Livera weer een stap dichterbij om nog meer vrouwen kennis te laten maken met Livera en haar prachtige lingerie, bad- en nachtmode.

Nieuwe winkel Groningen UMCG
De winkel in het UMCG is de 103de winkel van Livera. Ook op deze unieke locatie, midden in de stad, laat Livera veel vrouwen kennis maken met de prachtige collectie. Hoewel de mooiste lingerie hier te koop is, is de collectie nachtmode hier naar verhouding iets groter.

Verhuizing Oldenzaal
Livera Oldenzaal is verhuisd naar een nieuwe locatie. De winkel heeft een geheel nieuw winkelconcept waarmee we vooral een heel breed publiek willen aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Verbouwing Apeldoorn
In Apeldoorn is de winkel grondig verbouwd; zowel het interieur als de volledige pui zijn vernieuwd. De winkel is feestelijk geopend op 2 oktober. De nieuwe locatie is een perfecte locatie om de traffic naar de winkel te verhogen.

Livera franchise

Jouw eigen Livera openen?

Heb jij een passie voor lingerie en vind je het leuk om vrouwen advies te geven bij het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm? Vraag dan de franchisebrochure van Livera aan en ontdek of het hebben van een eigen lingeriezaak onder de naam Livera iets voor jou is!

Is het hebben van een eigen body fashion speciaalzaak iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Livera. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!