Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera

Livera partner van Stichting Hart voor Vrouwen

Nijmegen, 15 februari 2019

NIJMEGEN - Livera en stichting Hart voor Vrouwen van Radboudumc gaan vanaf 14 februari 2019 een langdurige samenwerking met elkaar aan. Dit maakten beide organisaties bekend tijdens het “Love Your Heart” galadiner op 14 februari. Het doel van de samenwerking is de kennis over de symptomen en oorzaken van hart- en vaatziekten bij vrouwen te vergroten.

Er sterven meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten, maar toch worden bij wetenschappelijk onderzoek met name mannen onderzocht. Daardoor ontbreekt een gedegen kennis over de symptomen en oorzaken bij vrouwen. Reden voor Angela Maas, hoogleraar cardiologie voor vrouwen aan de Radboudumc Nijmegen om de stichting Hart voor Vrouwen in 2014 op te richten. De stichting zet zich in voor multidisciplinair onderzoek gericht op hart- en vaatziekten bij vrouwen om kennis te vergaren met als uiteindelijk doel meer vrouwenlevens te redden.

Livera is dé bodyfashion speciaalzaak in Nederland en heeft een grote collectie lingerie, bad- en nachtmode voor elke vrouw. Door haar 50-jarig bestaan in Nederland heeft ze bewezen over een enorme expertise te beschikken en de vrouw als geen ander te kennen. Livera staat voor ware schoonheid. De kracht van Livera is dat zij de vrouw laat stralen, doordat ze de vrouw de vrijheid geeft zichzelf te zijn, met al haar onzekerheden.

Livera en Hart voor Vrouwen gaan de samenwerking aan voor drie jaar, met als doel gezondheidsbevordering voor vrouwen. Door deze samenwerking verkrijgt de stichting Hart voor Vrouwen meer exposure die bijdraagt aan bekendheid voor de stichting en voor onderzoek naar het vrouwenhart.

Prof dr. Angela Maas, hoogleraar vrouwencardiologie Radboudumc “In Livera zien wij een mooie partner om op te trekken en bewustzijn te vergroten als het gaat om het vrouwenhart. Samen genereren we meer aandacht en meer geld om onderzoek te verrichten naar oorzaken en behandelingen van hart- en vaatziekten bij vrouwen.”

Carolien Wenderich, marketing manager van Livera: “Bij Livera willen wij voor vrouwen zorgen. We zorgen dat zij zich in onze winkel thuis en op haar gemak voelt en vinden het belangrijk dat zij zichzelf kan zijn, met al haar onzekerheden en imperfecties. We vinden het ook belangrijk dat vrouwen voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, bewegen en een gezonde leefstijl. De samenwerking met Hart voor Vrouwen past binnen de visie die wij hebben op hoe de vrouw in het
leven staat en we zijn blij dat we met deze samenwerking ons steentje kunnen bijdragen om kennis te vergroten en onderzoek mogelijk te maken.”

Wil jij ook franchisenemer worden van een eigen Livera? Vraag dan nu vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Heeft u altijd al willen ondernemen in de retail? Sluit u aan bij het succes van Livera en word franchisenemer!

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw gratis franchisebrochure! Wij vertellen u graag wat franchiseformule Livera voor u kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!