Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Nieuw te openen: Potaé (King Kumpir) Almere

Unieke franchisekans: Potaé (King Kumpir) Almere Stad!
✅ Lage investering
✅ A1-locatie
✅ Direct beschikbaar

King Kumpir is al 20 jaar een begrip in Amsterdam en blijft groeien. Momenteel zijn ze opzoek naar een ambitieuze ondernemer die de nieuwe vestiging van King Kumpir in Almere gaat exploiteren onder hun nieuwe naam Potaé.

Nieuw te openen vestiging van Potaé

Potaé heeft een vestiging aangehuurd op een A1-locatie aan de Korte Promenade, een overdekt winkelcentrum middenin het centrum van Almere Stad. Het overdekte winkelcentrum beschikt over een eigen parkeerdek waar tegen lokale tarieven geparkeerd kan worden.

Almere Stad

Als jongste stad van Nederland heeft Almere veel te bieden en is zeker niet saai: denk aan moderne architectuur, een groot winkelaanbod en mooie natuurgebieden. De gemeente telde op 1 januari 2022 een inwonersaantal van bijna 218.000 inwoners.

Het centrum van Almere is dé perfecte bestemming voor een dagje shoppen. Er zijn 400 grote en ruim opgezette winkels, autovrije winkelstraten en gezellige horecapleinen. Van grote merken tot speciaalzaken en horecagelegenheden, Almere Centrum heeft het allemaal.

Van King Kumpir naar Potaé

Sinds 2020 exploiteert King Kumpir onder het vernieuwde concept Potaé. Momenteel heeft Potaé vijf vestigingen, waarvan twee in Amsterdam, twee in Rotterdam en één in Utrecht. Momenteel ondergaan de vestigingen een rebranding en krijgen de vestigingen de look & feel van het vernieuwde concept Potaé. De nieuwe vestiging zal direct worden geopend met de look & feel van Potaé.

Met Potaé hebben ze een solide franchiseconcept neergezet. Het concept, de processen en werkwijzen zijn uitgewerkt, getest en gefinetuned op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Je ontvangt hands-on ondersteuning tijdens het gehele traject.

Groei mee met het succes van Potaé en word franchisenemer! Op korte termijn run jij al jouw eigen kumpir restaurant. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een snelgroeiend merk in de gezonde fastfood industrie.

Maak deel uit van dit bewezen succesvolle concept en word franchisenemer!

Laat hier je gegevens achter en ontdek hoe je je eigen succesvolle onderneming kunt exploiteren met Potaé (King Kumpir).

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!