Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Nieuwe franchiseformule: Pizza’dam

Voor de lekkerste pizza’s ben je bij Pizza’dam op het juiste adres. De chef-koks bereiden eten met de grootste toewijding.

Over de franchiseformule Pizza’dam

Pizza’dam maakt geen Amerikaanse of Italiaanse pizza maar de Amsterdamse pizza. Dat is de naam die zij geven aan de pizza met de meeste aandacht en lekkerste smaak. De bodem mag niet te dun zijn, maar ook niet te vol. De ingrediënten moeten in balans zijn. Daarom verkoopt Pizza’dam niet simpel een pizza, maar een smaakbeleving.

Geschiedenis

De chef-koks en oprichters Saim & Samil genieten van eten maken voor andere mensen. Zij genieten als anderen genieten. Deze passie is begonnen met eten maken voor vrienden en heeft een professionele wending gekregen. Beide spreken van geluk en voldoening om van hun hobby hun beroep te hebben gemaakt. De liefde voor de keuken heeft het gewonnen van hun academische ambities en samen zijn zij een kleine pizzeria begonnen in de Indische buurt in Amsterdam. Sinds 2018 zijn de ambities, ideeën en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun nieuwe formule Pizza’dam®. Inmiddels heeft Pizza'dam vestigingen.

Franchisen bij Pizza’dam

Als franchisenemer sta je er niet alleen voor. Franchisenemers worden intensief begeleid en ondersteund. Daarnaast krijg je als franchisenemer ook trainingen. Zowel voor, tijdens en na de opstartfase. De ondernemer wordt op de hoogte gehouden van alle ins en outs van de Pizza’dam formule door middel van handboeken, bereidingswijzen en recepturen. Pizza’dam wil hun ondernemers zoveel mogelijk ontzorgen en ondersteunen op het gebied van marketing, automatisering en productontwikkeling.

Word jij franchisenemer bij Pizza’dam?

Heb jij interesse in franchisen bij Pizza’dam en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Heb jij altijd al gedroomd van jouw eigen pizzeria en spreekt het concept van Pizza'dam jou aan?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!