Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Ribsfactory

Succesverhaal Ribsfactory - Jim en Danny

Jim en Danny kennen Ribsfactory al een tijdje en kwamen er regelmatig eten. Zij waren zeer te spreken over de kwaliteit van het eten en de goede service. Dat waren de belangrijkste redenen dat zij graag franchisenemer van Ribsfactory willen worden.

Van pizzabakker naar een trotste franchisenemer

Jim Wilde is in het verleden 4 jaar werkzaam geweest bij de Domino’s als pizzabakker. Doordat Jim ambitieus is, is hij samen met Danny doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Jim Wilde droomde altijd al van een eigen zaak, het liefst een eigen onderneming. Danny was meer geïnteresseerd in franchising. Samen hebben ze besloten om franchisenemer te worden van Ribsfactory en met succes!

Veel ondersteuning vanuit Ribsfactory

Jim en Danny staan er als franchisenemers absoluut niet alleen voor. Ribsfactory ondersteunt alle franchisenemers in veel aspecten op het ondernemerschap.
Jim en Danny: “Wij zijn sinds 1 maart 2017 franchisenemers van Ribsfactory. Ribsfactory heeft ons geholpen met o.a. marketing en inkoop. Op deze manier hebben wij meer tijd gekregen om ons te focussen op de vestiging. Daarnaast hadden wij veel horeca ervaring en dat heeft ons onder andere goed op weg geholpen.”
Wij dachten dat het lastig zou worden om een restaurant te runnen maar dankzij thuisbezorgd liepen de zaken enorm goed. De samenwerking met Ribsfactory verloopt heel goed. Wij zijn tevreden en kijken graag uit naar de toekomst.
Jim en Danny: “Met het restaurant gaat het momenteel goed, we hebben niets te klagen. Het zit natuurlijk erg mee omdat we ook via thuisbezorgd actief zijn."

Geïnteresseerd in franchisen na het lezen van dit succesverhaal? Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!