Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel wint Ondernemersprijs Haaglanden 2020

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.

UNIGLOBE

Partner van HalloFranchise

UNIGLOBE, een bedrijf dat niet eerder voorbij is gekomen op de HalloFranchise updatepagina, maar toch al een tijd partner is. Maar wie is UNIGLOBE? UNIGLOBE biedt zakenreizen aan op maat. Doordat zij niet alleen lokale vakkennis heeft, maar ook internationale inkoopkracht, zal het altijd voordelig uitkomen voor de klant. Daarnaast is UNIGLOBE in meer dan 60 landen vertegenwoordigd, hierdoor kan zij een optimaal reisschema aanbieden met het beste tarief.

Beste ondernemers Haaglanden

UNIGLOBE wint de ondernemersprijs Haaglanden 2020.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer die staat voor excellent ondernemerschap, waarbij gekeken wordt naar de volgende aspecten:

  • Ondernemersvisie, -talenten, -vaardigheden
  • Financiële gezondheid
  • Onderneming in balans
  • HRM en maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Juridische huishouding
  • Economisch beland voor de regio

UNIGLOBE Westland Business & Group Travel eigenares Sylvia Grootscholten mocht de prijs gisteravond in ontvangst nemen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel, nadat zij na een bedrijfsbezoek en pitchronde als beste van de drie finalisten uit de bus was gekomen. Met name het feit dat Sylvia haar bedrijf van nul af aan is begonnen en na 13 jaar een succesvol kantoor runt met 30 medewerkers was doorslaggevend voor de jury.
Voor Sylvia is de prijs dan ook een erkenning voor het hele team. “Goede mensen om je heen, goede leveranciers en loyale klanten zijn belangrijk om te kunnen slagen. Dan voelt werken niet als werken maar als passie”, aldus de trotse winnares die ook nog eens de eerste vrouw is die deze Ondernemersprijs in ontvangst mocht nemen.

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de prijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!