Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Cafecito

koffie, daghoreca, koffiebranden

Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. De koffiebranders van Cafecito zijn van mening dat ze door terug te gaan naar de basis, koffie kunnen serveren zoals het hoort.

Over Cafecito

Cafecito staat voor vakmanschap en finesse. Cafecito gelooft erin dat als je iets doet, het met aandacht, passie en waardering moet. Het concept onderscheidt zich met name door de hoge kwaliteit van de koffie. Cafecito besteedt veel aandacht aan het gehele proces van het kiezen van de kwaliteitsbonen, het branden van de bonen tot het optimaal bereiden van de verschillende koffies. Naast hun overheerlijke koffie wordt het assortiment aangevuld met sapjes, gebakjes en theeën.

Het concept

Cafecito is een hoogwaardig en onderscheidend concept voor de verkoop van koffie. De eerste vestiging van Cafecito is geopend in 2020 in Amsterdam Zuid. Sinds de opening is het een lopend succes. Passie en perfectionisme zijn de woorden die het concept typeren. Cafecito staat voor minimalistisch, of dit in de vestigingen is of in het ontwerp van verpakkingen. Passie zorgt ervoor dat je geniet, en vanuit deze passie is Cafecito opgericht. Geniet van verfijning en maak alles met waardering. Dan smaakt het leven veel beter.

Cafecito als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door Cafecito. De franchisenemer van Cafecito krijgt ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en het zoeken van een geschikte locatie. Cafecito wil hun ondernemers zoveel mogelijk ontzorgen en ondersteunen op het gebied van marketing, automatisering en productontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je zeker niet bang te zijn dat je er alleen voor staat.

Open jij een eigen Cafecito vestiging?

Droom jij van een eigen koffiebar en spreekt het concept van Cafecito jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Kan jij jezelf vinden in deze formule? Wil jij jouw eigen Cafecito openen?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure van Cafecito.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!