Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Nieuwe franchiseformule: Cafecito

Cafecito is niet zomaar een espressobar. Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. De espressobar is er voor de bewuste levensgenieters. Mensen die hun dromen nastreven en een moment van ontspanning en waardering voor de kleine verfijnde dingen enorm waarderen.

Identiteit van Cafecito

Cafecito is een hoogwaardig en onderscheidend concept voor de verkoop van koffie. Er wordt veel aandacht besteed aan het gehele proces van het kiezen van de kwaliteitsbonen, het branden van de bonen tot het optimaal bereiden van de verschillende koffies. Naast hun overheerlijke koffie wordt het assortiment aangevuld met sapjes, gebakjes en theeën.
Cafecito gelooft erin dat als je iets doet, het met aandacht, passie en waardering moet. Passie zorgt ervoor dat je geniet, en vanuit deze passie is Cafecito opgericht. Perfectionisme en waardering zijn de woorden die het concept typeren.

Franchisen bij Cafecito

Als franchisenemer sta je er niet alleen voor. Franchisenemers worden intensief begeleid en ondersteund. Daarnaast krijg je als franchisenemer ook trainingen. Zowel voor, tijdens en na de opstartfase. De ondernemer wordt op de hoogte gehouden van alle ins en outs van de Cafecito formule door middel van handboeken, bereidingswijzen en recepturen.
De franchisenemer van Cafecito krijgt ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en het zoeken van een geschikte locatie. Cafecito wil hun ondernemers zoveel mogelijk ontzorgen en ondersteunen op het gebied van marketing, automatisering en productontwikkeling.

Jouw eigen Cafecito vestiging openen?

Deel jij dezelfde passie als Cafecito en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Is het hebben van een eigen koffiebar jouw ambitie en spreekt het concept van Cafecito jou aan?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!