Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Fat Phill's

horeca, burgers

Passie voor eten en de lekkerste Amerikaanse burgers en sandwiches, dat is waar Fat Phill’s voor staat. Fat Phill’s is een Amerikaans concept en staat bekend om hun gerechten gemaakt van verse producten.

Over de Fat Phill’s formule

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. De oprichter van Fat Phill’s heeft tijdens zijn reis in Amerika verschillende deli’s en burgertenten bezocht. Tijdens dit bezoek zag hij veel gerechten en producten die in Nederland niet te krijgen zijn. Toen ontstond het idee om een echte Amerikaanse burgerrestaurant te beginnen in Nederland. Bij Fat Phill’s is ingespeeld op de Amerikaanse markt door een menu te maken dat daar op is gebaseerd. Op het menu van Fat Phill’s staan originele, Amerikaanse gerechten gemaakt met onder andere heerlijk vlees met veel natuurlijke smaken. Naast diverse heerlijke burgers wordt het assortiment aangevuld met onder andere cheesy frites, sandwiches, verschillende heerlijke bijgerechten en milkshakes. Wanneer je Fat Phill’s passeert, kun je niet anders dan naar binnenlopen en een kijkje nemen waar die geweldige geuren vandaan komen! Maar voor deze heerlijke guilty pleasures van Fat Phill’s hoef je de deur niet uit. Fat Phill’s maakt het namelijk mogelijk om de lekkerste burgers, sandwiches en bijgerechten ook thuis te laten bezorgen!

De kwaliteit van Fat Phill’s franchise

De gerechten van Fat Phill’s worden met passie en liefde bereid. Om de beste service en kwaliteit te garanderen werkt Fat Phill’s alleen met de hoogste kwaliteit vlees afkomstig uit Nederland en vers van de boerderij. Daarom kunnen zij zeggen dat ze de beste burgers en sandwiches hebben met de beste ingrediënten.

Franchise ondersteuning van franchisegever Fat Phill’s

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Je maakt deel uit van een professioneel en succesvol franchisesysteem. Fat Phill’s biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en daarna. Zij bieden onder ander ondersteuning omtrent verbouwing & inrichting, centrale inkoop, menusamenstelling en marketing. Dus als franchisenemer sta je er absoluut niet alleen voor!

Word jij de nieuwe franchisenemer van Fat Phill’s?

Zie jij jezelf wel een eigen Fat Phill’s vestiging openen? Heb jij passie voor food en wil je je gasten verwennen met de meeste heerlijke gerechten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure van Fat Phill’s aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Wil jij jouw eigen Fat Phill's starten? Vraag dan hier de franchisebrochure aan.

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de uitgebreide franchisebrochure en ontdek wat Fat Phill's voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!