Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

INDONESIA

avondhoreca, horeca

INDONESIA is inmiddels een begrip waar generatie naar generatie geniet van de Indonesische keuken.

Over de INDONESIA franchiseformule

INDONESIA is een familierestaurant dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het gevarieerde aanbod van het INDONESIA -concept zorgt ervoor dat gasten tijdens de lunch en het diner kunnen genieten van Indonesisch eten. Alle recepten worden bereid volgens traditionele familierecepten. Van uitgebreide rijsttafels om wat te vieren tot eenpersoonsschotels bestaande uit heerlijke vlees- en kipgerechten. Klassieke gerechten zoals Rendang of Sate Kambing worden ook in de veganistische variant aangeboden voor vegetariërs en veganisten. Zo is er voor een ieder wel een gerecht dat ze kunnen eten bij INDONESIA.

INDONESIA franchise

INDONESIA heeft momenteel een aantal eigen restaurants in beheer maar focust zich nu op de groei van hun moderne en gezonde bezorgformule. De formule van INDONESIA kenmerkt zich door kwalitatieve ingrediënten, klassieke familierecepten, veel vegetarische en veganistische opties en een prettige service- ervaring.

INDONESIA als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. INDONESIA biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt INDONESIA centrale inkoop, automatisering, managementinformatie en landelijke marketing aan. Ook krijg je als franchisenemer van INDONESIA ondersteuning op gebied van financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.

Jouw INDONESIA restaurant openen?

Ben jij dol op Indonesisch eten en wil jij een eigen bezorgvestiging openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen bezorgvestiging openen?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van INDONESIA.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!