Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Sandwich Franchise

mode, retail, kleding

Met meer dan 70 winkels, 1.500 verkooppunten wereldwijd, een eigenzinnig handschrift en 35 jaar heritage is Sandwich niet weg te denken uit het internationale modelandschap.

Het succes

Een belangrijk onderdeel van dit succes is het aansprekende winkelconcept en de veelgeroemde persoonlijke service. Zo heeft het womenswear label door de jaren heen een zeer loyale fanbase weten op te bouwen. De stijl van Sandwich is het best te omschrijven als Casual Contemporary with Personality. Het label staat dan ook voor eigentijdse kleding die je elke dag kunt dragen, maar nooit alledaags is.

Better Together

‘Better Together’ vormt al sinds de start in 1981 de inspiratie achter het herkenbare handschrift en de uitgebalanceerde collecties van het Nederlandse label. Barbara Swaak, Head of Design van Sandwich: “Onze collecties zijn altijd makkelijk te combineren, binnen en buiten een seizoen. Een Sandwich item staat nooit zomaar op zichzelf. ‘Better Together’ staat voor de som der delen.”

De holistische aanpak van Sandwich leidt tot rijke, uitgebalanceerde collecties met een hoog draagcomfort. Barbara Swaak: “We zoeken binnen ons ontwerpproces altijd naar harmonie. In materialen, kleuren, silhouetten. Maar echte harmonie vraagt ook om contrast, soms moet er iets een beetje schuren, zo ontstaat diepte.” Dat contrast is soms letterlijk zichtbaar in de vorm van een contrastkleur binnen het kleurenpalet. Ook typisch Sandwich: het combineren van verschillende soorten materialen in één item. Denk aan leer met punto roma bijvoorbeeld of jersey met cotton.

Sandwich het bedrijf

Sandwich is onderdeel van de VeldhovenGroup, een internationaal familiebedrijf met sterke familiewaarden. Zo staat samenwerken met passie, plezier en professionaliteit hoog in het vaandel bij de VeldhovenGroup. Deze waarden staan garant voor continuïteit en lange termijn succes.

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Sandwich biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Sandwich centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Sandwich ondersteuning omtrent financieringen, assortiment en formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voor staat. Sandwich ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Ben jij de perfecte match voor deze formule?

Sandwich zoekt enthousiaste franchisenemers die affiniteit hebben met mode.

Zo heb je oog voor detail en beschik je over een resultaatgerichte instelling. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring in de Retail.

Vraag nu vrijblijvend het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!