Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: 30ml Ede

koffie, daghoreca, lunch, koffiebranden

Droom je van je eigen koffiezaak? Dit is je moment! 30ml biedt een unieke overnamekans in Ede!

30ml Ede

30ml Ede is gevestigd in het levendige centrum van Ede, waar een mooie mix te vinden is van lokale winkels, landelijke ketens en gezellige horecagelegenheden. De locatie is doordenkt met de charme van Ede zelf. Direct om de hoek vind je boetiekjes en winkeltjes, elk met hun eigen verhaal en karakter.
Op het prachtige zonovergoten terras aan het Oude Kerkplein kunnen gasten genieten van specialty koffies uit eigen roastery en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek.

Adres

Oude Kerkplein 68, 6711 AZ Ede

Over 30ml

Bij 30ml geniet je van een heerlijk gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Naast koffie kun je bij 30ml ook terecht voor een lekker ontbijtje en lunch! Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals crunchy tosti’s, frisse salades en finger foods om gezellig te delen. Gasten bij 30ml kunnen zelfs hun favoriete koffie, broodje en zoetigheden meenemen!

Ben jij gek op verse koffie en droom je van je eigen koffiezaak?

Vul dan hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat 30ml voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!