Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

Ter overname: 30ml Leiden

Ben jij geïnteresseerd in het openen van jouw eigen koffiezaak? Dan heeft de franchiseformule 30ml een unieke overnamekans voor jou in Leiden

30ml Leiden

30ml is de koffiezaak met het gevoel van een tweede huiskamer. Zij schenken hier hoogwaardige specialty koffies uit eigen roastery en serveren een puur aanbod voor de zoete en hartige trek.

30ml Leiden is gevestigd op een toplocatie in de binnenstad: naast het stadhuis, in een karakteristiek pand met een groot terras aan de gracht, heerlijk in de zon! Er is veel loop voor de deur. De locatie ligt aan de mooie grachten in het centrum van Leiden en twee keer per week is er markt voor de deur.

Adres

Botermarkt 3, 2311 EM Leiden

Over 30ml

Bij 30ml geniet je van een heerlijk gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Naast koffie kun je bij 30ml ook terecht voor een lekker ontbijtje en lunch! Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals crunchy tosti’s, frisse salades en finger foods om gezellig te delen. Gasten bij 30ml kunnen zelfs hun favoriete koffie, broodje en zoetigheden meenemen!

Ben jij gek op verse koffie en droom je van je eigen koffiezaak?

Vul dan hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat 30ml voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!