Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Toastable Utrecht

daghoreca, fast-casual, food, ontbijt, lunch

Welkom bij Toastable, het fast-casual tosticoncept dat tien jaar geleden werd opgericht door Bartjan Hendriksen. Wat begon als een visie om de klassieke tosti te verbeteren, groeide uit tot een succesvolle franchise met vestigingen in grote en middelgrote steden in Nederland. Toastable staat bekend om zijn overheerlijke driedubbele tosti's, verfrissende sapjes, en een uitgebreid assortiment dat ook ontbijt, taartjes en hoogwaardige koffie omvat.

Overnamekans in Utrecht
Toastable biedt nu met trots een overnamekans aan in het hart van Utrecht. De bestaande vestiging, opgezet door de franchisegever in 2019, draait goed, maar Toastable gelooft sterk in lokaal ondernemerschap. De overtuiging is dat een enthousiaste franchiseondernemer nog meer potentieel uit deze locatie kan halen.

Met trots presenteert Toastable een fantastische overnamekans in het bruisende hart van Utrecht. De huidige vestiging, oorspronkelijk gestart door de franchisegever in 2019, draait al succesvol. Bij Toastable hebben ze echter het diepe vertrouwen in de kracht van lokaal ondernemerschap. We geloven sterk dat een gepassioneerde franchisenemer het nog grotere potentieel van deze locatie naar voren kan brengen.

Deze kans doet zich voor tussen Broodje Mario en IJzerhandel Pijper, gelegen aan de sfeervolle Oudegracht. Met zijn charmante uitstraling, een knus terras en cormfortabele loungehoeken biedt het pand de perfecte setting voor een ontspannen sfeer. Dit is een unieke kans om een bloeiende vestiging over te nemen op een toplocatie in Utrecht.

Adres
Oudegracht 122, 3511 AW Utrecht

Opfrisbeurt door de franchisegever
Om ervoor te zorgen dat de vestiging in topconditie wordt overgedragen aan de nieuwe franchisenemer voert Toastable een grondige opfrisbeurt uit. De zaak wordt opnieuw geschilderd en opgeknapt, en een professionele schoonmaak staat op het programma. Zo kan de nieuwe franchisenemer een vliegende start maken!

Word franchisnemer bij Toastable in Utrecht
Voor de gedreven horecaondernemer die klaar is voor een nieuwe uitdaging biedt Toastable een geweldige kans. Als franchisenemer bij Toastable ben je niet alleen een ondernemer; je bent de trotse eigenaar van je eigen vestiging. Daarnaast biedt Toastable je de mogelijkheid om een tweede vestiging te openen in Utrecht, een stad die een veelbelovende markt biedt.

Toastable staat klaar om je te ondersteunen met uitgebreide training, operationele begeleiding en het delen van inzichten en data met alle franchisenemers, zodat jouw vestiging een nóg groter succes kan worden!

Ga jij het ondernemersavontuur aan? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de Toastable franchisebrochure.

Franchisenemer worden bij Toastable? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Toastable franchisebrochure in je mailbox.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!