Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Kwalitaria

Burger Business Rijswijk

🍔 Start jouw eigen Burger Business in Rijswijk, Zuid-Holland! Altijd al gedroomd van je eigen burgerzaak? Dit is je kans!

Burger Business Rijswijk
Op een steenworp afstand van Den Haag opent Burger Business een gloednieuwe vestiging. Met een totale ruimte van 135 m2, een volledig uitgeruste keuken en een toplocatie voor afhalen en bezorgen is dit een unieke kans om je droom werkelijkheid te maken!

Sinds 2015 serveert Burger Business de lekkerste burgers in town. Als onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort, staan zij garant voor smaak en succes.

Ben jij gebakken voor dit ondernemersavontuur? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Over Burger Business
Al sinds 2015 serveert Burger Business de lekkerste burgers in town. Of je nu van sappige beefburgers, knapperige kipburgers of heerlijke veggie opties houdt, bij Burger Business ben je aan het juiste adres. Als onderdeel van Food Franchise Company (FFC), samen met Kwalitaria, staan zij garant voor smaak en succes.

Word jij dé burgerbaas in Rijswijk?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!