Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Kwalitaria

horeca, franchise, snackbar

Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar Kwalitaria voor staat. ‘Natuurlijk de lekkerste’ noemt de cafetariaformule dat. De producten zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker. Je kunt al op meer dan 130 locaties genieten van de (h)eerlijke friet, burgers en maaltijden. Ben jij gebakken voor het Kwalitaria avontuur?

Over Kwalitaria

Smaak en kwaliteit staan bij Kwalitaria altijd voorop, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. En dat proef je! Zo wordt de friet gemaakt van de Hollandse Agria aardappel en ook voor de lekkere burgers gebruikt Kwalitaria Hollands vlees; dat scheelt foodmiles! Daarnaast werkt de cafetariaformule zoveel mogelijk met plofkipvrije producten, biologisch brood en verse weidemelk, en er worden steeds meer vegetarische gerechten toegevoegd aan het assortiment. Dat smaakt pas echt naar meer!

Kwalitaria concept

Heb jij de menukaart van Kwalitaria al bekeken? Dan heb je vast gezien dat die veel meer bevat dan enkel friet en snacks. In het brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van een burgermenu, een gezonde salade, vers afgebakken broodjes en spareribs tot een compleet kindermenu; er is voor ieder wat wils. Zowel voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zitten de gasten dus goed bij jou en ook online bestellen en laten bezorgen is mogelijk. Wel zo makkelijk!

Kwalitaria franchiseformule

Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar de gasten. Vanuit de formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondersteuning. Er wordt niet alleen gekeken naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. En dankzij het grote netwerk van collega-ondernemers waarin jij je bevindt, is er veel kennis en ervaring om van te profiteren.

Jouw eigen Kwalitaria vestiging openen?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen Kwalitaria te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule Kwalitaria!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen Kwalitaria starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Kwalitaria.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!