Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Right at Home

Interview met Peter van de Burgt van Right at Home

Interview met Peter van de Burgt van Right at Home.

De decentralisatie in de langdurige zorg heeft als doel zorg en welzijn dichter bij de mensen te brengen. Peter van de Burgt, bestuurder van Right at Home Thuiszorg Nederland IZO: ‘De praktijk is echter dat de toegang tot de zorg zo versnipperd is dat deze eerder lijkt op een doolhof’, vervolgt Van de Burgt.. Met name ouderen met behoefte aan thuiszorg zien door de bomen het bos niet meer. Begeleiding in de keuze voor de juiste zorg en de juiste aanpak kan veel onduidelijkheid wegnemen.’

Right at Home-IZO is een zorgaanbieder die zorg en ondersteuning biedt om mensen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Om de weg te vinden in het doolhof van de zorg heeft Right at Home-IZO een wegwijzer/helpdesk functie ontwikkeld. ‘Wij kijken vanuit helicopterperspectief naar het totale plaatje. Persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, maar ook deskundigheid en samenwerking met eerstelijnszorg zoals huisartsen en transferbureaus zijn daarbij essentieel.

‘Cliëntgerichte begeleiding in plaats van taakgestuurde zorg is belangrijker dan ooit’, vindt Van de Burgt. ‘Met aandacht voor vroegsignalering tijdens het zorgproces wordt het ook mogelijk om vanuit helpdesk pro-actief de cliënt of diens familie te ondersteunen’. ‘De meeste voldoening voel ik aan het einde van de dag als ik naar huis ga en dan besef dat Right at Home-IZO 600 mensen heeft .

Spreekt deze voldoening jou aan? Wil jij franchisenemer worden bij Right at Home? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!