Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Kenneth Smit

Workshop 'Partner worden bij Kenneth Smit' 30 mei

Ontdek of Franchise Partner worden iets voor jou is! Tijdens de workshop, op dinsdag 30 mei om 19:00 uur, maak je kennis met Kenneth Smit, ontdek je de voordelen van een partnership en ervaar je zelf wat trainen bij Kenneth Smit inhoudt.

Kenneth Smit biedt mogelijkheden om je carrière naar een hoger lever te tillen met het Kenneth Smit partnerschap. Als partner bij Kenneth Smit help jij als trainer en coach bedrijven naar de top. Hierbij geniet je van de voordelen van een gevestigde naam en het netwerk van Kenneth Smit partners.

Over Kenneth Smit

Kenneth Smit is al ruim 30 jaar succesvol bij ruim 10.000 organisaties in het MKB, maar ook bij onder meer de Rabobank, Capgemini, Strukton en de Rijksoverheid. In de afgelopen 30 jaar hebben zij zo’n 415.000 mensen getraind, gecoacht en geholpen in hun professionele ontwikkeling. Kenneth Smit is op zoek naar ondernemers die ervaring hebben binnen sales en/of management.

Kenneth Smit helpt bedrijven hun business succesvoller te maken. Een heldere visie ontwikkelen, strategische bedrijfsdoelen formuleren, goede KPI’s opstellen en dan ook nog je medewerkers zover krijgen om daar samen gemotiveerd de schouders onder te zetten. Voor veel bedrijven lijkt dit een
onmogelijke opgave. Voor Kenneth Smit is het dagelijkse kost. Kenneth Smit wil uitbreiden middels franchise om meer bedrijven te succesvol te maken.

Benieuwd naar de voordelen van een partnerschap met Kenneth Smit? Ontdek hoe Kenneth Smit jouw carrière een boost kan geven.

Schrijf je hier in voor de workshop en ontvang meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!