Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Kenneth Smit

dienstverlening, trainingen, franchise

Je bent succesvol in wat je doet, maar voelt dat je meer in je hebt. Als franchisepartner bij Kenneth Smit kun je door meer uit jezelf te halen een ander laten groeien. En als je een ander kan laten groeien, groeien ook afdelingen en bedrijven. "Succes door doen", dat is hun motto. Kenneth Smit helpt bedrijven om succesvoller te worden en te blijven groeien door hun unieke aanpak.

Kenneth Smit concept

Kenneth Smit is dé club van ruim 70 ondernemende franchisepartners met een pragmatische aanpak. Groei van bedrijven of teams kan alleen maar ontstaan als de potentie van mensen (maximaal) wordt benut. Door medewerkers te inspireren, nieuwe vaardigheden aan te leren en zodoende te laten groeien als mens worden organisaties vanzelf sterker. Uiteindelijk leidt dit alles tot betere resultaten waardoor bedrijven relevant blijven voor hun stakeholders en de medewerkers de onze klanten op een gelukkige, geïnspireerde manier bijdragen aan de continuïteit van hun organisaties. Zij zien dat alle deelnemers direct profijt hadden van de trainingen. De klanten voelen zich beter toegerust, hebben meer bagage om resultaat te boeken, durven meer, zijn slagvaardiger, en zekerder in hun handelen.

Kenneth Smit als franchiseformule

Als je start als Kenneth Smit franchisepartner dan helpen zij je om een vliegende start te maken. Naast hoogwaardige trainingen en coaching, helpen zij je met jouw business plan, begroting, acquisitieaanpak én positioneren zij jou als expert in de markt. Kenneth Smit stoomt je klaar om te gaan doen waar je goed in bent; commerciële organisaties transformeren.

Waarom Kenneth Smit?

Je bent succesvol in wat je doet, maar voelt dat je nog veel meer in je mars hebt. Je hebt de droom om zelf ondernemer te worden; je eigen koers te bepalen. Of je bent al succesvol ondernemer. Jouw brede kennis en ervaring wil je inzetten om anderen te ontwikkelen en daarmee organisaties helpen met de realisatie van hun ambities. Dát doe je als franchisepartner bij Kenneth Smit, als een professionele gesprekspartner, betrouwbare adviseur en trainer met aanstekelijke passie.

Word franchisenemer bij Kenneth Smit

Ben jij iemand die voldoening haalt uit het helpen van anderen en wil jij meer weten over het succesvolle concept van Kenneth Smit? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om franchisepartner te worden bij Kenneth Smit?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!