Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bakkertje Bol

daghoreca, bakkerij, franchise

Word jij onderdeel van de Bakkertje Bol-familie?

Over de Bakkertje Bol franchiseformule
Bij Bakkertje Bol kan je eenvoudig en snel een ontbijtje, lunch of tussendoortje nuttigen of meenemen voor onderweg. Sinds 1984 is Bakkertje Bol actief in Eindhoven als Banketbakkerij van de Looveren. Vanaf 2006 bestaan ze onder de naam Bakkertje Bol.

In Noord-Brabant is Bakkertje Bol inmiddels een begrip bij winkelend publiek. Ze staan bekend om hun ambachtelijke producten uit eigen bakkerij: de beroemde worstenbroodjes en vegetarische saucijzenbroodjes, muffins en appelflappen.

Bakkertje Bol is klaar om te groeien! Dit willen zij doen in samenwerking met lokale ondernemers die niet alleen als winkelbakker, maar ook als ondernemer, de Bakkertje Bol-vestiging kunnen managen.

Bakkertje Bol als franchisegever
Bakkertje Bol is niet alleen leverancier, maar ook een serviceorganisatie voor haar franchisenemers. Als franchisenemer bij Bakkertje Bol hoef jij niet midden in de nacht je bed uit om brood te bakken. De Bakkertje Bol Bakkerij ontwikkelt het complete assortiment; van worstenbroodjes tot aan de receptuur van de eiersalade, geheel op eigen ambachtelijke wijze. In de winkel is het enkel nog een kwestie van de laatste ‘finishing touch’.

Daarnaast geniet je van diverse voordelen als franchisenemer bij Bakkertje Bol, waaronder een opleiding tot winkelbakker, begeleiding bij de start van jouw winkel en managementondersteuning op het gebied van personeelsbeleid, inkoop, marketing, financiën, automatisering, omzetverbetering, service en meer.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Bakkertje Bol?
Beschik jij over de juiste ingrediënten om franchisenemer te worden bij Bakkertje Bol? En ben je benieuwd naar de franchisekansen bij Bakkertje Bol? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open jij binnenkort jouw eigen Bakkertje Bol vestiging?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat Bakkertje Bol voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!