Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Bakkertje Bol

Nieuwe Bakkertje Bol geopend in Utrecht!

Utrecht heeft er weer een toffe hotspot bij. Onlangs opende namelijk Bakkertje Bol de deuren in hartje centrum en dat is niet zomaar een bakker. Jessica en Emilio runnen de lunchroom met veel liefde en gooien er hun Zuid-Afrikaanse roots doorheen: Ze hopen dat iedereen zich hier thuis voelt.

Over Bakkertje Bol franchisformule

Bij Bakkertje Bol kun je snel en gemakkelijk ontbijten, lunchen of een tussendoortje eten of meenemen voor onderweg. Bakkertje Bol is sinds 1984 actief in Eindhoven als Banketbakkerij Van de Looveren. Sinds 2006 bestaan ze onder de naam Bakkertje Bol. Bakkertje Bol is inmiddels een begrip onder de Noord-Brabantse shoppers. Ze staan bekend om het ambachtelijke aanbod van hun bakkerij: beroemde en veganistische worstenbroodjes, muffins en appelvlappen. Bakkertje Bol is klaar om te groeien! Ze willen samenwerken met lokale ondernemers die de winkel van Bakkertje Bol niet alleen als winkelbakker, maar ook als ondernemer kunnen runnen.

Word jij de nieuwe franchisenemer van Bakkertje Bol?

Beschik jij over de juiste ingrediënten om franchisenemer te worden bij Bakkertje Bol? En ben je benieuwd naar de franchisekansen bij Bakkertje Bol? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Open jij binnenkort jouw eigen Bakkertje Bol vestiging?

Vul hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat Bakkertje Bol voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!