Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Boomerang Business Collective

consultancy, netwerken, business to business

Persoonlijk. Zakelijk. Met elkaar. Dat is waar Boomerang voor staat. Boomerang Business Collective biedt netwerkbijeenkomsten voor lokale ondernemers om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Ondernemers kunnen op deze manier zichzelf ontwikkelen, sterke relaties opbouwen met andere ondernemers in het collectief en samenwerken aan groei en omzetverhoging van hun bedrijven.

Stap in het succesverhaal van Boomerang Business Collective
In diverse steden starten ambitieuze ondernemers hun eigen Boomerang Business Collectief op. Jij kunt deel uitmaken van dit succes. Boomerang Business Collective heeft een uniek franchisemodel ontwikkeld, waardoor ambitieuze ondernemers zowel parttime als fulltime in dit succesverhaal kunnen stappen!

Hoe het werkt
Als franchisenemer bij Boomerang Business Collective start je een collectief in jouw eigen regio. Jij fungeert als Boomerang Consultant en bent de verbindende schakel. Je gaat opzoek naar lokale ondernemers die passen in jouw collectief. Jij creërt een waardevol netwerk aan lokale ondernemers die door middel van kennis delen en samenwerken kunnen groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Lidmaatschap
De lokale ondernemers die zich aansluiten bij jouw collectief kunnen een lidmaatschap af van 1 of 2 jaar. De eerste netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden zodra er 25 leden zijn aangesloten bij het collectief. Aanvankelijk ga je op zoek naar gemotiveerde ondernemers die een waardevolle toevoeging zullen zijn voor het collectief.

Voordelen
Je eigen Boomerang collectief starten bij jou in de regio? We benoemen een aantal voordelen:

  • Als franchisenemer ben je een zelfstandig ondernemer, maar krijg je waardevolle professionele ondersteuning van Boomerang Business Collective;
  • Het concept van Boomerang Business Collective staat als een huis; de kans op succes wordt daardoor aanzienlijk vergroot!
  • Met slechts een investering van €799 start je jouw collectief. Je draagt 25% franchisefee af en behoud zelf 75% van de omzet. Trainingen, de website, backoffice systemen, de App, marketing, branding templates en wekelijkse begeleiding zijn bij de franchise fee inbegrepen.
  • Je krijgt de kans om uit te breiden en meerdere collectieven op te starten;

Benieuwd naar de ondernemerskansen bij Boomerang Business Collective? Vraag hier vrijblijvend informatie aan en ontdek hoe jij je eigen collectief kunt opzetten onder Boomerang Business Collective.

Laat hier je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Ontdek hoe je een eigen collectief opstart bij jou in de regio.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!