Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Boomerang Business Collective

Boomerang Business Collective: een van de meest veelbelovende franchiseformules van Nederland

Boomerang Business Collective, een innovatief platform dat lokale ondernemers samenbrengt in een dynamische zakelijke community, is tijdens het Nationale Franchise Congres onderscheiden als een van de meest veelbelovende franchiseformules van Nederland!

Gedreven door een gedeelde visie op groei en samenwerking, opent Boomerang Business Collective haar deuren voor ondernemers die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden binnen lokale collectieven. Boomerang moedigt ondernemers aan om zichzelf en andere leden te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het ultieme doel? Door samenwerking meer business genereren binnen de lokale community!

Een gamechanger in de branche
In het juryrapport werd benadrukt dat de kracht van Boomerang schuilt in de formule waarmee het onderlinge vertrouwen tussen de leden wordt versterkt. Deze aanpak stimuleert niet alleen het zakelijke succes van de ondernemers, maar plaatst Boomerang Business Collective ook als een ware gamechanger in de branche.

Op weg naar 50 collectieven
Boomerang Business Collective is 8 maanden geleden gestart en heeft zich inmiddels gevestigd als het kloppende hart van maar liefst 20 collectieven door heel Nederland. Aqil Radjab, de oprichter van Boomerang, deelt enthousiast mee dat ze streven naar een groei van de franchise tot 50 collectieven in het komende jaar! Om dit doel te bereiken, zijn ze op zoek naar gedreven ondernemers die franchisenemer willen worden.

Start jouw ondernemersavontuur met Boomerang Business Collective
Als franchisenemer bij Boomerang stap je in het avontuur van het opzetten van je eigen collectief, waar lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Het mooie aan Boomerang is dat je dit kunt doen naast je gebruikelijke werk, aangezien je de kans krijgt om meteen met één groep te beginnen. Bovendien biedt Boomerang je de mogelijkheid om verder te groeien en zelfs meerdere collectieven te beginnen!

Sluit jij je aan bij Boomerang Business Collective, een van de meest veelbelovende franchiseformules van Nederland? Vul het onderstaande formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure met meer informatie.

Sluit jij je aan bij een van de meest veelbelovende franchiseformules van Nederland?

Vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!