Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Anne&Max Den Bosch

daghoreca, koffie, lunch

Anne&Max Den Bosch bevindt zich in een charmant historisch gebouw op Oude Dieze 25, midden in het bruisende en culinaire hart van Den Bosch. Dit sfeervolle pand grenst aan de beroemde waterwegen van de Bossche Binnendieze en ligt vlakbij het prachtige natuurgebied de Bossche Broek. Deze locatie biedt een ideale setting om dagelijks te genieten van onze gastvrije stads huiskamer.

Anne&Max Den Bosch
De overnamekans biedt een uitstekende gelegenheid om te beginnen als ondernemer in een goedlopende zaak. Anne&Max Den Bosch is gevestigd in een karakteristiek monumentaal pand, met een prachtige tuinkamer op de begane grond, een gezellige binnenruimte, en zelfs een handige werkkamer.

"Onze gasten bestaan uit zowel vaste bezoekers als dagjesmensen, die allen genieten van de unieke sfeer die we bieden."

Anne&Max en ondernemerschap
Anne&Max ondersteunt franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om het concept optimaal en renderend uit te voeren. Het merk en het concept wordt structureel aangepast naar de huidige tijd om steeds relevant en aantrekkelijk te zijn voor de doelgroep.

Anne&Max Den Bosch
Oude Dieze 25
5211KT Den Bosch

Wil je graag meer informatie ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het Anne&Max informatiepakket direct in je mailbox.

Ontdek de kansen bij Anne&Max.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!