Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Anne&Max Den Bosch

daghoreca, koffie, lunch

Anne&Max Den Bosch bevindt zich in een charmant historisch gebouw op Oude Dieze 25, midden in het bruisende en culinaire hart van Den Bosch.

Anne&Max Den Bosch
Dit sfeervolle pand grenst aan de beroemde waterwegen van de Bossche Binnendieze en ligt vlak bij het prachtige natuurgebied de Bossche Broek. Het historische pand biedt een ideale setting om dagelijks te genieten van de gastvrije stads huiskamer. Een karakteristiek monumentaal gebouw met een prachtige tuinkamer op de begane grond aan de zonkant, een gezellige binnenruimte en zelfs een handige werkkamer.

"Onze gasten bestaan uit zowel vaste bezoekers als dagjesmensen, die allen genieten van de unieke sfeer die we bieden."

Deze overnamekans biedt een uitstekende gelegenheid om te beginnen als ondernemer in een goedlopende horecazaak.

Anne&Max en Ondernemerschap
Anne&Max ondersteunt franchiseondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen, goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om hun Anne&Max vestiging een succes te maken. Het merk en het concept worden structureel geüpdatet om steeds relevant en aantrekkelijk te blijven.

Puur en Vers
Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt met volle aandacht cappuccino’s, terwijl de warme croissants uit de oven komen en een grote club sandwich wordt bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, eerlijk, biologisch en afgestemd op het seizoen.
Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek 'Koffie Thuis'. Ontdek ook verschillende koffiezetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Word ondernemer met Anne&Max
Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Den Bosch voort te zetten? Grijp deze kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Anne&Max Den Bosch
Oude Dieze 25
5211KT Den Bosch

Wil je graag meer informatie ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het Anne&Max informatiepakket direct in je mailbox.

Ontdek de kansen bij Anne&Max.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!