Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max: word wakker in het gloednieuwe Anne&Max boutique hotel

Anne&Max heeft in Utrecht haar 30e vestiging mogen openen en met deze openingen hebben zij een bijzondere mijlpaal bereikt. De nieuwe Anne&Max zit aan de Domstraat en voor deze bijzondere locatie worden een aantal bijzondere toevoegingen gedaan. De nieuwe vestiging krijgt een uitgebreide borrelkaart en een avondmenu, en je kunt er ook blijven slapen.

Je leest het goed, Anne&Max waagt zich voor het eerst aan een hotel concept en daar zijn ze super trots op. Franchisenemer Bram vertelt: “Het was altijd al een droom om een hotel te openen. We wilden het huiskamerconcept van Anne&Max doortrekken naar een hotelervaring.” Bram Janssen en Ralph Prumper, die ook de Anne&Max aan het Domkwartier runnen, zijn super enthousiast over de nieuwe locatie. “Iedereen is welkom en je kan ervan uitgaan dat alle gebruikte producten natuurlijk, lekker en verantwoord zijn. Gastvrijheid en goed eten en drinken staan natuurlijk voorop, maar aan de achterkant klopt alles ook gewoon.”
De kamers kunnen vanaf maart geboekt worden.

Is het ondernemerschap ook iets voor jou? Anne&Max biedt altijd ruimte aan enthousiaste franchisenemers die de Anne&Max ervaring naar nieuwe steden willen brengen. Als het creëren van gelukkige momenten en een gezellige sfeer jou aanspreekt, is dit jouw kans. Ontdek samen met Anne&Max de mogelijkheden om de huiskamer naar jouw stad te brengen. Een nieuwe en smaakvolle reis wacht op jou!

Spreekt het concept van Anne&Max je aan en zie je jezelf al in je eigen zaak staan?

Vul dit formulier in en ontvang de franchisebrochure met alle mogelijkheden!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!