Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Neem deel aan het Anne&Max event en prikkel je smaakpapillen en ondernemersgeest

Op zaterdag 9 december wordt Leeuwarden overspoeld door de heerlijke geur van versgemalen koffiebonen tijdens een Anne&Max event, waar zowel de smaakpapillen als ondernemersgeest van potentiële ondernemers wordt geprikkeld.

In een ochtend worden ondernemers ondergedompeld in de warme en gastvrije wereld van Anne&Max. In het sfeervolle pand op de hoek van het Naauw en de Groentemarkt vindt een smaakvolle koffietasting plaats, geleid door eigenaar Wobbe van Zoelen. Hij neemt ondernemers mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, en laat zien hoe eten de aroma's en nuances van elke kop koffie verandert. Het is een smaaksensatie die de zintuigen prikkelt! Naast de boeiende koffietasting is er een presentatie over het succesvolle Anne&Max concept en ruimte voor vragen over de franchisemogelijkheden.

De reis naar ondernemerssucces begint in hartje Leeuwarden, waar smaakpapillen worden geprikkeld en dromen worden waargemaakt. Wil je deel uitmaken dit inspirerende event? Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen!

Wil je deel uitmaken van het inspirerende Anne&Max event?

Vul hier je gegevens in om je aan te melden!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!